het is al 30 mei!
Oeps, toch weer laat geworden! Na de Roparun met 2 nachten bijna zonder slaap, nu dus weer een eeeeeerg kort nachtje. Hopenlijk vliegt de piloot straks rustig en beschaafd, dan kan ik een beetje slaap inhalen.
De koffers zijn gepakt en van extra riemen voorzien. Het schijnt dat de kritische Amerikaanse douane die dan openmaakt, zodat je koffer niet beschadigd (??????) Zou zo'n sleuteltje dan niet ook voor Jan en alleman te krijgen zijn, denk ik dan. Vertrouwen in de mensheid maar proberen te behouden.
Om 7.00 uur stijgt het vliegtuig op en begint onze vakantie. Bij geen van drie-en is er nou een echt vakaantiegevoel. We vinden het allemaal toch wel spannend. Hoe zou....... Waar komt......... Hoe is............... zijn een paar vragen waar voorlopig nog geen antwoorden op zijn.
Morgen (of eigenlijk vandaag) zullen we het gaan beleven.
Nog even een paar uurtjes met de ogen dicht en dan...... gaat het beginnen!
Tot ziens,
Anneke, Leo & JIl
fijne vlucht gewenst en hoop dat je de slaap wat heb kunnen inhalen
en de antwoorden op de vragen komen vanzelf
Dag Anneke Leo en Jil,
Zo de spanning is eraf ,jullie zitten nu ergens boven in de lucht opweg naar Amerika.Leuk dat we met jullie mee mogen genieten,maar geniet vooral zelf van al wat je mee gaat maken. Janine
Geniet van jullie geweldige avontuur in de USA want inmiddels heb je de grond weer onder de voeten en kan het beginnen